Langkau ke kandungan utama

KAMI PERCAYA SEKS YANG SELAMAT ADALAH MILIK SEMUA ORANG.

Kami sarankan anda untuk kurangkan merancang bagaimana seks itu sepatutnya berlaku. Anda sepatutnya meraikan situasi tersebut.
Kami juga percaya seks yang sihat harus dimanfaatkan oleh setiap orang.
Kami juga percaya pentingnya memahami sesuatu masalah dan berusaha untuk memperbaikinya.
Seks yang selamat akan terasa baik.
Kami mempunyai lebih daripada 80 tahun pengalaman mencipta pelbagai produk yang direka untuk memberi anda pengalaman yang luar biasa.
Jadi cabar norma anda, langgar sistem aturan anda & buang keluar semua stigma.
Seks yang sihat adalah milik semua orang.

KAMI MEMILIKI PENGALAMAN

90 TAHUN PENGALAMAN DALAM PEMBUATAN PRODUK

SENTIASA MELEBIHI TAHAP KUALITI ANTARABANGSA

SENTIASA BERINOVASI DAN BERUSAHA MEMPERBAIKI PRODUK

PRESTASI ADALAH KEUTAMAAN KAMI

Kami telah membuat kondom dengan bahan mentah terbaik sejak tahun 1929, jadi kami tahu beberapa perkara mengenai prestasi. Dan kami tidak hanya bermaksud sesuatu yang dilakukan di dalam bilik tidur (atau di mana sahaja anda melakukannya). Kondom kami diuji secara elektronik dan dermatologi demi keselesaan anda. Keputusannya lebih baik daripada tahap ujian kualiti global, jadi tidak kira di mana anda berada, anda berhak untuk menikmati seks yang baik dengan sesiapa sahaja dan di mana-mana sahaja.

KAMI TELAH BEKERJASAMA DENGAN PAKAR

Kami telah bekerjasama dengan mereka yang mempunyai kepakaran tentang seks. Mereka adalah golongan pakar kesihatan yang datang dari latar belakang saintis dan ahli akademik. Mereka juga berada dalam misi yang sama iaitu untuk membantu kami mencipta hubungan seks yang baik dan selamat.