Langkau ke kandungan utama

Mainan seks telah dirancang dengan mempertimbangkan wanita walaupun ia bertujuan untuk penggunaan solo dan bersama pasangan. Di samping itu, perlu diingat bahawa lelaki juga dapat menikmati rangsangan dengan mainan seks.

Ketebalan kondom tidak semestinya sesuai dengan keselamatan. Pastikan membaca manual arahan sebelum menyarung..

Mainan seks kalis air telah dirancang khusus untuk digunakan di dalam air termasuk semasa mandi. Mainan seks yang boleh dicas semula adalah kalis percikan ais tetapi tidak boleh terendam di dalam air.

Kondom berperisa Durex ditujukan terutamanya untuk seks faraj. Walau bagaimanapun, mereka sesuai untuk seks dengan mulut. Kami mengesyorkan jika digunakan dalam seks dengan mulut, gunakan kondom baru digunakan untuk seks faraj.

Banyak orang menggunakan pelumas dengan mainan seks. Ia membolehkan mainan seks meluncur ke seluruh badan - dengan mudah memberikan perasaan yang lebih nikmat. Pelincir Durex berasaskan air sangat sesuai digunakan dengan semua jenis alat urut dan mudah dicuci dengan air.

Sebenarnya tidak ada peraturan di sini. Perkara terbaik yang perlu dilakukan hanyalah berehat, menikmati dan bereksperimen. Sekiranya mencubanya untuk pertama kalinya, cukup masukkan sedikit pelincir ke hujung jari anda dan sapukan perlahan ke kawasan intim anda. Pelincir boleh digunakan dengan atau tanpa kondom. Anda sentiasa boleh menggunakan lebih banyak jika memerlukannya.

Tidak. Terdapat banyak sebab mengapa seorang wanita mungkin mengalami kekeringan termasuk tekanan, setelah melahirkan, menggunakan tampon, dan perubahan tahap hormon.

Tidak ada penyelidikan mengenai prestasi kondom ketika digunakan di dalam atau di bawah air. Risiko tergelincir, misalnya, mungkin meningkat ketika digunakan dalam keadaan seperti itu.

Oleh kerana jangka masa yang diperlukan untuk meneliti maklumat produk, kami hanya memberikan banyak maklumat kepada agensi penguatkuasa. Walau bagaimanapun, kami dapat memberi anda beberapa maklumat umum.

Kerajang dan kadbod Durex dicap dengan nombor lot dan tarikh luput ketika keluar dari kemudahan pembuatan dan dikemas untuk dihantar. Biasanya diperlukan sekitar 90 hari untuk penghantaran sampai ke gudang kami dari mana ia dihantar ke peruncit untuk dijual.

Tarikh luput menunjukkan jangka masa produk dapat melakukan seperti yang ditunjukkan pada pelabelan berdasarkan data kestabilan saintifik. Kondom Durex biasanya mempunyai jangka hayat 5 tahun. Pada masa ini, satu-satunya pengecualian adalah kondom poliisoprena Durex Real Feel yang mempunyai jangka hayat tiga tahun. Sebagai contoh, tarikh luput 2018-05 menunjukkan bahawa kondom tersebut dihasilkan pada bulan Mei 2015 dan mungkin berada di rak runcit selepas Ogos 2015.

Kondom Durex menetapkan standard kualiti di seluruh dunia, dengan memenuhi atau mengalahkan semua standard nasional dan antarabangsa. Kami bahkan telah meningkatkan syarat untuk simbol Durex Quality untuk memastikan kami terus mengikuti standard pengawalseliaan.
Berikut adalah contoh: standard antarabangsa untuk ujian pecah udara adalah untuk kondom yang mengandungi 18 liter udara. Tetapi keperluan kami adalah untuk 22 liter - dan biasanya kondom Durex akan mengembang sehingga berisi 40 liter udara.

Setiap kondom Durex diuji secara elektronik untuk memastikannya sesuai dengan tugasnya. Sampel kondom secara rawak juga diambil dari setiap kumpulan untuk ujian kualiti yang lebih ketat. Setelah mengukur ketebalan dan panjang, sampel menjalani ujian inflasi udara untuk memeriksa kekuatan dan keanjalan pecah (biasanya kondom Durex dapat menahan 40 liter udara tanpa pecah).

Uji kebocoran air juga dilakukan. Contoh kondom diisi dengan air - digantung selama satu minit dan digulung di atas kertas yang menunjukkan kebocoran. Kira-kira dua juta ujian air dilakukan setiap bulan di kilang-kilang Durex. Sekiranya sampel gagal dalam sebarang ujian, keseluruhan kumpulan akan ditolak!

Lemak yang terlalu lama telah dikaitkan dengan lelaki atau wanita gay dengan kekeringan faraj. Tetapi, terdapat trend yang semakin meningkat bagi orang untuk menggunakan pelumas hanya untuk menjadikan seks lebih baik. Lubang boleh digunakan untuk meningkatkan sensasi, menambahkan sedikit keseronokan atau menambah tahap pelinciran semula jadi. Lubang Durex Play telah direka khas untuk memastikan anda menikmati pengalaman seks terbaik!

Di mana sahaja dan di mana sahaja. Sebilangan besar pelumas Durex Play sesuai digunakan di seluruh badan! Namun pelincir kesemutan tidak sesuai untuk seks dubur kerana sebilangan orang boleh mengalami sensasi yang sedikit lebih kuat daripada yang lain.

Kami mempunyai lebih daripada 80 tahun pengalaman pembuatan kondom. Oleh itu, tidak menghairankan bahawa Durex adalah kondom terkemuka di dunia. Semua kondom kami hanya menggunakan bahan mentah berkualiti tinggi. Dan setiap satu diuji secara elektronik untuk lubang dan ketidaksempurnaan. Kami juga menerajui inovasi.